Tapahtumatuottajan verkkokurssi

Verkko-opinnot tapahtuma-alalle

Uusi verkkokurssi tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen! Voit aloittaa opiskelun milloin tahansa ja suorittaa kurssin täysin omien aikataulujesi mukaan.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Tapahtumatuottajan verkkokurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavia tapahtumia. Kurssi sopii erinomaisesti kaikille tapahtumien parissa työskenteleville, jotka haluavat kehittää omaa tapahtuma-alan osaamistaan sekä saada uusia näkökulmia ja ideoita tapahtumasuunnitteluun.

Miksi osallistua kurssille?

Tapahtuma-ala kasvaa tulevaisuudessa ja alalle tarvitaan osaajia. Nyt on siis hyvä aika kouluttautua tulevaisuuden tapahtumia varten!  Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino ja onnistuneet tapahtumat voivat kasvattaa organisaatiosi liiketoimintaa. Verkkokurssilla pääset opiskelemaan tapahtumatuotantoa joustavasti omien aikataulujesi mukaan.

 


Verkkokurssin sisältö

Kurssi sisältää neljä itsenäisesti opiskeltavaa moduulia, joista kukin jakautuu kolmeen aiheeseen. Moduulit koostuvat opetusvideoista, asiantuntijahaastatteluista, kirjallisista materiaaleista, linkeistä, vinkeistä sekä automatisoiduista tehtävistä. 

.

1. Miksi tapahtuma järjestetään?

 • Tapahtuman tarkoitus ja tavoitteet
 • Tavoitteet ja tulosten mittaaminen
 • Tapahtumalajit

2. Kenelle tapahtuma järjestetään?

 • Kohderyhmien määrittely
 • Kohderyhmien vaikutus suunnitteluun
 • Viestintä, markkinointi ja kutsuprosessi

3. Mitä suunnittelet?

 • Luova suunnittelu
 • Sisällön suunnittelu
 • Virtuaalitapahtumat

4. Miten tapahtuma tuotetaan?

 • Tapahtuman tuottamisen prosessi
 • Tapahtuman tuotannon suunnittelu ja budjetointi
 • Tapahtuman ohjaaminen käytännössä

Verkkokurssin kouluttajat

Helena Wallo

Tapahtumatohtori, Faustus Oy

Helena on tapahtuma-alan vaikuttaja, kouluttaja, puhuja, bloggaaja sekä intohimoinen tapahtumaihminen. Helenalla on 30 vuoden kokemus alalta ja aikaisemmin hän on toiminut mm. markkinoinnin sekä markkinointiviestinnän tehtävissä, viestintätoimiston hallituksessa sekä kouluttajana. Helenan vahvuuksia ovat rohkeus ja värikkyys sekä vuorovaikutuksellinen opetustyyli.

Arttu Kallio

Planning director, TAPAUS

Artulla on noin 12 vuoden monipuolinen kokemus tapahtuma-alalta, ja nykyisin hän suunnittelee työkseen yritystapahtumia Tapauksella, missä hänen tehtäviinsä kuuluu erilaisten tapahtumien ideointi, konseptointi, suunnittelun ohjaaminen sekä myyntipresentaatioiden tekeminen.

Kaisa Eljaala

Senior Account Manager, American Express Meetings & Events

Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus tapahtuma-alalta ja silti hän innostuu alan projekteista, haasteista ja ihmisistä. Kaisa on ollut mukana erityyppisissä projekteissa: b2b, b2c, HR, isot ulkotapahtumat, messut, isot sisätapahtumat. Nykyisin Kaisa vetää tapahtumaliiketoiminta-yksikköä American Express GBT:llä.


Sijoita osaamiseen

Tapahtumatuottajan verkkokurssin hinta on 1140 € (sis. alv 24). Kurssiaineisto on käytössäsi 12 kuukauden ajan. Kurssin suoritettuasi saat todistuksen tapahtumatuottajan verkkokurssista.

Jos haluat saada laajemman koulutuksen tai tutkinnon tapahtuma-alalle live-opetuksineen, suosittelemme hakeutumaan AJK-Jatkokoulutuksen tapahtumatuottajan koulutusohjelmaan tai tutkintotavoitteiseen tapahtumatuottajan koulutukseen. Verkkokurssi on kuitenkin erinomainen vaihtoehto sinulle, jos haluat opiskella täysin verkossa omaan tahtiisi, eikä sinulla ole aikaa käyttää kokonaisia koulutuspäiviä opetukseen osallistumiseen tai laatia laajoja etätehtäviä.

Ota tapahtumat haltuun ja aloita verkko-opiskelu!

Yritys tai organisaatio – onko teiltä tulossa useampi osallistuja verkkokurssille?

Jos organisaatiostanne on tulossa useampi osallistuja verkkokurssille – tiedustelkaa erityishinnoittelua. Voimme räätälöidä verkkokurssin lisäksi myös tapahtuma-alan koulutuspäiviä teille toiveidenne mukaan.

Ota yhteyttä

[email protected]
puh. 0504335969

Moduulit