SketchUp -perusteet

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

KENELLE VERKKOKURSSI ON SUUNNATTU?

Verkkokurssi on suunnattu sinulle, joka haluat oppia SketchUp -mallinnusohjelman perusteet tai kerrata ohjelman perustiedot ja -taidot. Voit opiskella omassa tahdissa esimerkiksi työn ohessa. Kurssin materiaali on käytettävissäsi kahden kuukauden ajan.

Miksi sinun kannattaa opiskella sketchupin perusteet?

SketchUp on helppokäyttöinen mallinnusohjelma, jonka avulla suunnitelmien havainnollistaminen käy kolmiulotteisesti. Ohjelma soveltuu arkkitehtooniseen luonnosteluun, tilasuunnitteluun ja vaikkapa tuotesuunnitteluun. Kurssilla keskitytään ohjelman käyttämiseen tilasuunnittelun näkökulmasta. SketchUp ohjelma sopii esimerkiksi omien suunnitteluprosessien havainnollistamiseen ja myös ammattimaisten sisustussuunnitelmien tekemiseen.

 

Kurssin sisältö

Kurssi koostuu yhdeksästä eri oppitunnista, jotka on jaoteltu aihealueiden mukaisesti. Kurssin aikana opit muun muassa:

-Piirtämään pohjakuvia ja objekteja
-Määrittelemään ja muokkaamaan materiaaleja
-Objektin käsittelyn perusasiat
-3D-Warehousen käytön
-Hyödyntämään eri tyylejä
-Valmiiden kuvien ulosviennin
-Tulostamaan suunnitelman mittakaavaan

Kurssimateriaali koostuu opetusvideoista ja kirjallisista ohjeista. Kurssivideot on tehty ensisijaisesti PC-tietokoneelle.  Lisäksi kurssin hintaan kuuluu tunnin mittainen liveohjaustunti, joka on tarkoitettu kaikille kurssiosallistujille. Liveohjaustunnilla voit kysellä kurssin kouluttajalta epäselviä tai mieltä askarruttavia asioita. Ohjaustunti järjestetään Zoom-ohjelman välityksellä. Seuraava live-ohjaustunti Zoomissa on tiistaina 2.3.2021 klo 18.

Kurssin alussa saat selkeät ohjeet SketchUpin lataamiseen ja asentamiseen. Tällä verkkokurssilla voit käyttää SketchUpin ilmaisversiota.

Hinta

149,00 € (sis. alv 24%) (norm. 189,00 € (sis. alv 24%)).
Tarjous on voimassa 21.1.2021 asti.

Kouluttaja

Tero Honkanen

Tero on IT-alan yrittäjä ja kouluttaja, jolla on useamman vuoden kokemus 3D- ja CAD-ohjelmistojen parissa työskentelystä sekä kouluttamisesta. Teron hyväntuulinen ja rento ote on saanut paljon hyvää palautetta opiskelijoiden keskuudessa.

Moduulit