SketchUp -perusteet

SketchUp -perusteet

189,00 sis. alv

SketchUp perusteet + LayOut

285,00 sis. alv
Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

KENELLE VERKKOKURSSI ON SUUNNATTU?

Verkkokurssi on suunnattu sinulle, joka haluat oppia SketchUp-mallinnusohjelman perusteet tai kerrata ohjelman perustiedot ja -taidot. Voit opiskella omassa tahdissa esimerkiksi työn ohessa. Kurssin materiaali on käytettävissäsi neljän kuukauden ajan.

Miksi sinun kannattaa opiskella SketchUpin perusteet?

SketchUp on helppokäyttöinen mallinnusohjelma, jonka avulla suunnitelmien havainnollistaminen käy kolmiulotteisesti. Ohjelma soveltuu arkkitehtooniseen luonnosteluun, tilasuunnitteluun ja vaikkapa tuotesuunnitteluun. Kurssilla keskitytään ohjelman käyttämiseen tilasuunnittelun näkökulmasta. SketchUp ohjelma sopii esimerkiksi omien suunnitteluprosessien havainnollistamiseen ja myös ammattimaisten sisustussuunnitelmien tekemiseen.

 

Kurssin sisältö

Kurssi koostuu yhdeksästä eri oppitunnista, jotka on jaoteltu aihealueiden mukaisesti. Kurssin aikana opit muun muassa:

  • Piirtämään pohjakuvia ja objekteja
  • Määrittelemään ja muokkaamaan materiaaleja
  • Objektin käsittelyn perusasiat
  • 3D-Warehousen käytön
  • Hyödyntämään eri tyylejä
  • Valmiiden kuvien ulosviennin
  • Tulostamaan suunnitelman mittakaavaan

 

Kurssimateriaali koostuu opetusvideoista ja kirjallisista ohjeista. Kurssivideot on tehty ensisijaisesti PC-tietokoneelle.  Lisäksi kurssin hintaan kuuluu tunnin mittainen liveohjaustunti, joka on tarkoitettu kaikille kurssiosallistujille. Liveohjaustunnilla voit kysellä kurssin kouluttajalta epäselviä tai mieltä askarruttavia asioita. Ohjaustunti järjestetään Zoom-ohjelman välityksellä. Seuraava live-ohjaustunti Zoomissa on keskiviikkona 27.10.2021 klo 18-19.

Kurssin alussa saat selkeät ohjeet SketchUpin lataamiseen ja asentamiseen. Tällä verkkokurssilla voit käyttää SketchUpin ilmaisversiota. Huomioithan, että ladataksesi SketchUp-ohjelman omalle koneellesi, tulee sinulla olla järjestelmätason oikeudet tietokoneeseesi. Lisäksi kannattaa tarkistaa, että järjestelmän ja näytönohjainten päivitykset ovat ajan tasalla. 

Hinta

 189,00 € (sis. alv 24%)

Kouluttaja

Tero Honkanen

Tero on IT-alan yrittäjä ja kouluttaja, jolla on useamman vuoden kokemus 3D- ja CAD-ohjelmistojen parissa työskentelystä sekä kouluttamisesta. Teron hyväntuulinen ja rento ote on saanut paljon hyvää palautetta opiskelijoiden keskuudessa.

Kurssista sanottua:

“Olin vuosia sitten käynyt SketchUp:n perusteita ja tämä oli hyvä kurssi asioiden mieleen palauttamiseen. Mukana oli myös hyviä “jippoja”, joista en ollut tiennyt. Jokaisella kurssin vetäjällä on kuitenkin oma tyylinsä ja tässä kurssissa tempo oli riittävän rauhallinen ja esitys selkeä. KIITOS! :)”

“Erinomainen ohjaaja, selkeäsanainen, sain kurssista paljon irti, kiitos”
 

Haluatko oppia SketchUpin perusteiden lisäksi myös hyödyllisen LayOut -lisäosan käytön? Osta molemmat kurssit erityishintaan:

Moduulit