SketchUp LayOut

SketchUp LayOut

159,00 sis. alv

SketchUp perusteet + LayOut

285,00 sis. alv
Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Kenelle verkkokurssi on suunnattu?

Verkkokurssi on suunnattu sinulle, joka haluat oppia käyttämään SketchUpin LayOut lisäosaa. Voit opiskella LayOut -verkkokurssilla omassa tahdissa. Kurssin materiaali on käytettävissäsi kahden kuukauden ajan. LayOutin käyttäminen edellyttää SketchUp Pro -lisenssiä. Maksullinen lisenssi ei sisälly kurssin hintaan. Opetusvideot on tehty ensisijaisesti PC-tietokoneelle.

Miksi sinun kannattaa opiskella LayOutin käyttöä?

SketchUpin LayOut on erinomainen työkalu, joka helpottaa ja nopeuttaa suunnittelijan työtä. LayOut-työkalulla esim. pohjien piirtäminen eri paperikokoihin nimiöineen ja mittasuhteineen onnistuu näppärästi. LayOut on oiva työkalu havainnollisten digitaalisten esitysten luontiin. Ideat heräävät eloon havainnekuvien, pohjapiirrosten ja detaljien avulla.

 

LayOut -kurssin sisältö

Kurssi koostuu kymmenestä eri oppitunnista, jotka on jaoteltu aihealueiden mukaisesti. Kurssin aikana opit muun muassa seuraavia asioita:

  • Kohteiden piirtäminen ja käsittely
  • Piirroksen luominen mittakaavaan
  • Sivujen lisääminen ja käsittely
  • SketchUp-mallien tuominen LayOutiin
  • Scrapbookin käyttö ja dwg-tiedostojen tuominen internetistä
  • Tulostaminen ja muut vientitoiminnot

 

Kurssimateriaali koostuu pääosin opetusvideoista. 

Tällä verkkokurssilla sinulle tulee olla käytössä maksullinen SketchUp PRO -lisenssi. Lisenssi ei kuulu kurssin hintaan.

Hinta

159,00 € (sis. alv 24%)

Kouluttaja

Tero Honkanen

Tero on IT-alan yrittäjä ja kouluttaja, jolla on useamman vuoden kokemus 3D- ja CAD-ohjelmistojen parissa työskentelystä sekä kouluttamisesta. Teron hyväntuulinen ja rento ote on saanut paljon hyvää palautetta opiskelijoiden keskuudessa.

Moduulit