SketchUp LayOut

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Kenelle verkkokurssi on suunnattu?

Verkkokurssi on suunnattu sinulle, joka haluat oppia käyttämään SketchUpin LayOut lisäosaa. Voit opiskella LayOut -verkkokurssilla omassa tahdissa. Kurssin materiaali on käytettävissäsi kahden kuukauden ajan. LayOutin käyttäminen edellyttää SketchUp Pro -lisenssiä. Maksullinen lisenssi ei sisälly kurssin hintaan. Opetusvideot on tehty ensisijaisesti PC-tietokoneelle.

Miksi sinun kannattaa opiskella LayOutin käyttöä?

SketchUpin LayOut on erinomainen työkalu, joka helpottaa ja nopeuttaa suunnittelijan työtä. LayOut-työkalulla esim. pohjien piirtäminen eri paperikokoihin nimiöineen ja mittasuhteineen onnistuu näppärästi. LayOut on oiva työkalu havainnollisten digitaalisten esitysten luontiin. Ideat heräävät eloon havainnekuvien, pohjapiirrosten ja detaljien avulla.

 

LayOut -kurssin sisältö

Kurssi koostuu kymmenestä eri oppitunnista, jotka on jaoteltu aihealueiden mukaisesti. Kurssin aikana opit muun muassa seuraavia asioita:

  • Kohteiden piirtäminen ja käsittely
  • Piirroksen luominen mittakaavaan
  • Sivujen lisääminen ja käsittely
  • SketchUp-mallien tuominen LayOutiin
  • Scrapbookin käyttö ja dwg-tiedostojen tuominen internetistä
  • Tulostaminen ja muut vientitoiminnot

 

Kurssimateriaali koostuu opetusvideoista. Lisäksi kurssin hintaan kuuluu noin tunnin pituinen liveohjaustunti, joka on tarkoitettu kaikille kurssiosallistujille. Liveohjaustunnilla voit kysellä kurssin kouluttajalta epäselviä tai mieltä askarruttavia asioita. Ohjaustunti järjestetään Zoom-ohjelman välityksellä. Seuraava Zoom-ohjaustunti järjestetään maanantaina 4.3.2021 klo 18.

Tällä verkkokurssilla sinulle tulee olla käytössä maksullinen SketchUp PRO -lisenssi. Lisenssi ei kuulu kurssin hintaan.

Hinta

159,00 € (sis. alv 24%)

Kouluttaja

Tero Honkanen

Tero on IT-alan yrittäjä ja kouluttaja, jolla on useamman vuoden kokemus 3D- ja CAD-ohjelmistojen parissa työskentelystä sekä kouluttamisesta. Teron hyväntuulinen ja rento ote on saanut paljon hyvää palautetta opiskelijoiden keskuudessa.

Moduulit