Sisustussuunnittelun perusteet

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Kenelle verkkokurssi on suunnattu?

Sisustussuunnittelun perusteet -verkkokurssi sopii niin oman kodin sisustamisesta kiinnostuneille, innokkaille sisustajille, remontoijille ja harrastajille.

Miksi sinun kannattaa osallistua kurssille?

Kurssilta saat perustiedot oman kodin sisustuksen suunnitteluun, tekemiseen ja toteutukseen. Kurssin kouluttajina toimivat sisustusalan kokeneet ammattilaiset sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen, sisustusarkkitehti Lars Räihä sekä valaistus- ja sisustussuunnittelija Erja Taipale.

Voit suorittaa kurssin täysin verkossa mukaansatempaavien opetusvideoiden sekä pienimuotoisten tehtävien avulla. Opetusvideot ovat kestoltaan 20-30 min.

Kurssin sisältö

Kurssi koostuu kolmesta eri moduulista ja kolmestatoista oppitunnista, jotka on jaoteltu aihealueiden mukaisesti.

Kurssilla perehdyt seuraaviin aihe-alueisiin:
1. Oman kodin sisustussuunnitelman teko
2. Värien käyttö sisustuksessa
3. Sisustustyylit
4. Sisustusmateriaalit
5. Sisustustekstiilit
6. Asuintilat ja kalustesijoittelu
7. Keittiön suunnittelu
8. Kiintokalusteet ja säilytys
9. Kylpyhuoneen ja saunan suunnittelu
10. Valaistus sisustuksessa
11. Trendien käyttö sisustuksessa
12. Stailaus ja sisustuksen viimeistely
13. Suunnitelman toteutus käytännössä


Katso pieni ote kurssilta:


Ajankohta

Voit suorittaa verkkokurssia omaan tahtiisi. Verkkokurssin aineisto on käytettävissäsi kuuden kuukauden ajan kurssin ostohetkestä.

Hinta

295,00 € (sis. alv. 24%)

Kouluttajat

Tea-Mariia Pyykönen
Sisustussuunnittelija
Sisustus Linne Oy

Tea-Mariia on sisustussuunnittelija, jolla on vuosien kokemus sisustusalan yrittäjyydestä. Hänen iloisen ja mukaansatempaavan opetustyylin myötä saat arvokasta tietoa, selkeitä ohjeita ja varmuutta omien sisustussuunnitelmiesi kirkastamiseksi.

Tea-Mariialla on oma suunnittelutoimisto, Sisustus Linne, jonka kautta hän suunnittelee sekä yksityisiä koteja että julkisia kohteita. Sivutyönään hän on pitänyt sisustusblogia, kirjoittanut sisustusaiheisen kirjan ja esiintynyt useassa tv-ohjelmassa. Tea-Mariia on saanut useiden projektien kautta vankan kokemuksen sisustusalalla yrittäjänä toimimisesta.

”Olen 100% visuaalinen ihminen ja metsästän aina kauneutta kaikessa. Olen myös luonteeltani täysin periksi antamaton, mikä lienee yrittäjälle välttämätön ominaisuus.”

Lars Räihä
Sisustusarkkitehti SIO
Räihä Interiors

Lasse toimii sisustusarkkitehtina oman suunnittelutoimistonsa kautta sekä myös luennoi aktiivisesti alan kursseilla. Lasse on erikoistunut sekä kotien että julkisten tilojen suunnitteluun. Viimeaikaisista projekteista yksi näyttävä esimerkki on Jávri Lodge, pieni boutique-hotelli Saariselällä, Lapissa. Lassella on pitkä kokemus erilaisista projekteista ja hän on ollut mukana mm. Sokos-hotellien kunnostusprojekteissa, suunnitellut ravintoloita ja kahviloita sekä useita koteja. Lassen kiinnostuksen kohteita ovat materiaalit, tekniset ratkaisut ja tietotekniikka. Hän on varsin hyvin perehtynyt markkinoilla oleviin tuotteisiin ja materiaaleihin, joita käytetään rakentamisessa.

”Innostun kaikista eniten, kun kohtaan jonkin oivalluksen, joka ratkaisee asian luovalla tavalla. Pyrin myös omassa suunnittelutyössäni löytämään suunnitteluratkaisuja, jotka tuntuvat tuoreilta ja oivaltavilta. Vaikka työssä joutuu suurimmaksi osaksi soveltamaan valmiita toimintamalleja, on uusien ratkaisujen löytäminen aina yhtä innostavaa.”

Erja Taipale
Valaistus- ja sisustussuunnittelija SI
Tilasi Oy

Erja opettaa tällä kurssilla valaistussuunnittelua. Erjalla on oma suunnitteluyritys, jonka kautta hän tekee valaistussuunnittelua ja sisustussuunnittelua sekä yksityisiin koteihin että julkisiin tiloihin. Aikaisemmin hän on ollut myös töissä valaisinten maahantuojalla valaistussuunnittelijana. Yksin Erjan erityisvahvuuksista on tilan hahmotuskyky, mikä onkin valaistussuunnittelussa tärkeää.

”Intohimoni on valo, joka on avain kauniiseen sisustukseen ja vaihteleviin tunnelmiin. Inspiraatiotani haen luonnosta ja arkkitehtuurista yleisesti.”

 

Moduulit