Sisustussuunnittelija-yrittäjänä toimiminen

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

 

Kenelle verkkokurssi on suunnattu?

Sisustussuunnittelijayrittäjänä toimiminen verkkokurssi on suunnattu sinulle, joka haluat perustaa tai olet jo perustanut sisustusalan tai muun luovan alan yrityksen. Kurssi sopii sinulle, jos esimerkiksi opiskelet sisustussuunnittelua tai olet jo valmistunut.

Miksi sinun kannattaa osallistua kurssille?

Kurssilta saat hyvät perustiedot oman sisustusalan tai muun luovan alan yrityksen perustamiseen. Kurssin pääkouluttajana toimii sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen, jolla on usean vuoden kokemus oman sisustussuunnittelutoimiston pyörittämisestä. Lisäksi kurssilla on mukana useita eri alojen asiantuntijoita, jotka tuovat erityisosaamisensa mukaan kurssin sisältöön.

Voit suorittaa kurssin täysin verkossa mukaansatempaavien opetusvideoiden sekä pienimuotoisten tehtävien avulla. Opetusvideot ovat kestoltaan 20-40 min. Kurssin lopuksi voit osallistua livewebinaariin, jossa pääset kysymään Tea-Mariialta kysymyksiä sisustusalan yrittäjyyteen liittyen.

Kurssin sisältö:

Kurssi koostuu yhdestätoista oppitunnista, jotka on jaoteltu aihealueiden mukaisesti.

Kurssilla perehdyt seuraaviin aihe-alueisiin:

-Yrittämisen erilaiset muodot ja yrityksen perustaminen
-Starttiraha sekä yritystoiminnan rahoitus
-Yrittäjän arkisten toimien muistilista
-Suunnittelutoimiston perustaminen ja kontaktien luominen
-Markkinointi
-Suunnitteluprojektin rakenne
-Tarjouslaskenta ja aikataulutus
-Suunnittelusopimus
-Laskutus ja kirjanpito
-Itsensä johtaminen
-Yrityksen kannattavuus ja vastuullinen toiminta

Ajankohta

Seuraava kurssi alkaa 29.3.2021.
Voit suorittaa verkkokurssia omaan tahtiisi. Verkkokurssin aineisto on käytettävissäsi kahden kuukauden ajan kurssin alkamisajankohdasta.

Verkkokurssiin kuuluu myös livewebinaari, jossa pääset kysymään Tea-Mariialta sisustusalan yrittäjyyteen liittyviä asioita. Webinaari järjestetään kurssin loppupuolella.

Hinta

279,00€ (sis. alv 24%).

Kouluttaja

Tea-Mariia Pyykönen

Tea-Mariia on sisustussuunnittelija ja hänellä on vuosien kokemus sisustusalan yrittäjyydestä. Hänen iloisen ja mukaansatempaavan opetustyylin myötä saat arvokasta tietoa yrittäjyyteen liittyvistä asioista. Lisämausteena kurssilla on eri alojen asiantuntijat, jotka tuovat oman erityisosaamisensa osaksi kurssin monipuolista sisältöä.

Moduulit