Onnistu visualistiyrittäjänä -verkkokurssi

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Kenelle verkkokurssi on suunnattu?

Onnistu visualistiyrittäjänä -verkkokurssi on suunnattu sinulle, joka haluat alkaa visualistiyrittäjäksi tai toimit jo yrittäjänä. Voit olla visualistiopiskelija, visualistiksi valmistunut tai alaa itsenäisesti oppinut. Kurssi keskittyy tarjoamaan näkökulmia erityisesti yksinyrittäjille ja parin hengen pienyrityksille. Kurssin kouluttaja Virve Arvola on toiminut visualistiyrittäjänä vuodesta 2010 alkaen ja kouluttaa omaan yrittäjäkokemukseensa peilaten teemoista, jotka ovat erityisen keskeisiä visualistiyrittäjille. Kurssi sopii myös muille luovan alan ammattilaisille, ei ainoastaan visualisteille, vaikka se keskittyykin erityisesti visualistin yrittäjäammattitaidon kehittämiseen.

Miksi sinun kannattaa osallistua kurssille?

Kurssilta saat käytännönläheisiä näkökulmia ja neuvoja oman yritysideasi ja palveluvalikoimasi kirkastamiseen. Kurssin jälkeen osaat myydä omia palveluitasi taidokkaammin ja asiakaslähtöisemmin. Tunnistat omat vahvuutesi yrittäjänä ja osaat viestiä niistä ammattitaitoisesti. Opit myös aikatauluttamaan ja hinnoittelemaan työtäsi.

Kurssin kouluttajana toimii visualistiyrittäjä Virve Arvola, jolla on usean vuoden kokemus yrittäjyydestä alalla. Kurssista voikin sanoa, että se on laadittu yrittäjän elämästä suoraan toisille yrittäjille ja siitä haaveileville.

Voit suorittaa kurssin täysin verkossa perusteellisten opetusvideoiden sekä itsenäisten tehtävien avulla, joiden tarkoituksena on toimia oman yrittäjäpolkusi kehittämisen tukena. 

Kurssin sisältö:

Kurssi koostuu seitsemästä osa-alueesta, jotka sisältävät yhteensä 21 opetusvideota, joihin kurssin opetussisältö keskittyy. Opetusvideoiden pituus vaihtelee. Videomateriaalin yhteispituus on noin kuusi tuntia. Osa oppitunneista sisältää myös kirjallista, ladattavaa oheismateriaalia oman yrittäjyyden työstämisen tueksi.

Kurssilla perehdyt seuraaviin aihe-alueisiin:

  1. Ammattitaidon tunnistaminen ja kehittäminen
  2. Henkilöbrändin luominen
  3. Myyntityö
  4. Viestintä ja markkinointi
  5. Projektin- ja ajanhallinta
  6. Verkostot voimavarana
  7. Case SKISSI – visualistiyrittäjän asiakasprojektit

 

Ajankohta

Voit suorittaa verkkokurssia omaan tahtiisi. Verkkokurssin aineisto on käytettävissäsi kuuden kuukauden ajan kurssin alkamisajankohdasta.

Hinta

215 euroa (sis. alv. 24 %).

Kouluttaja

Virve Arvola

Virve on luova ja monipuolinen visuaalisen markkinoinnin asiantuntija, jonka yritys Skissi auttaa kaupan alan toimijoita löytämään täyden potentiaalinsa muuttuvassa myynnin kentässä. Arvola kouluttaa tulevia visualisteja AJK:lla ja tarjoaa konsultaatiopalveluja yritysten edustajille. Virven opetustyyli on empaattinen ja mukaansatempaava. Alan kokeneena yrittäjänä Virve on innostunut jakamaan tietotaitoaan kaikille visualistiyrittäjyydestä kiinnostuneille sekä jo alalla toimiville. Visualistiyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana sekä kansainvälisen British Display Societyn jäsenenä Arvola on alansa muutoksien ja uusien innovaatioiden näköalapaikalla.

Moduulit