Keittiösuunnittelun verkkokurssi

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Suunnittele oma unelmiesi keittiö sisustusarkkitehdin asiantuntijavinkeillä

Kurssin aiheena on oman kodin keittiön suunnittelu. Perehdyt keittiön perusmalleihin, toimintoihin, mitoituksiin, laitteisiin, pintamateriaaleihin ja eri mekanismeihin esimerkkien avulla. Verkkokurssilta saat hyvät perustiedot oman unelmakeittiösi suunnitteluun. Kouluttajana oppitunnilla on sisustusarkkitehti Lars Räihä.

Kenelle keittiösuunnittelun verkkokurssi on suunnattu?

Kurssi on tarkoitettu kaikille keittiöremonttia suunnitteleville. Se on tiivis tehopaketti keittiösuunnittelun perusperiaatteista. Opetusvideon kesto on n. 30 minuuttia.

Kurssin sisältö on osa AJK-Jatkokoulutuksen Sisustussuunnittelun perusteet -verkkokurssia. Mikäli haluat perehtyä kokonaisvaltaisemmin oman kodin muiden tilojen suunnitteluun, niin suosittelemme valitsemaan koko kurssin täältä.

Miksi sinun kannattaa osallistua keittiösuunnittelun verkkokurssille?

Kurssilta saat kattavat perustiedot oman keittiösuunnitelman tekemiseen ja toteutukseen. Kouluttajana toimii sisustusalan kokenut ammattilainen, sisustusarkkitehti Lars Räihä, joka jakaa sinulle arvokkaita vinkkejä keittiöremontin tai kevyemmän uudistuksen suunnitteluun.

Verkkokurssin sisältö

Keittiösuunnittelun verkkokurssin aikana perehdyt seuraaviin asioihin:

  • Keittiön perusmallit
  • Toiminnot
  • Mitoitus
  • Kalusteiden perusmitat
  • Keittiön laitteet
  • Eri mekanismit
  • Pintamateriaalit
  • Runkojen ja ovien materiaalit
  • Työtasojen ja välitilojen materiaalit

 

Ajankohta

Keittiösuunnittelun opetusvideo on käytettävissäsi kuuden kuukauden ajan sen ostohetkestä. Lisäksi voit ladata itsellesi talteen tiivistelmän kurssin asioista.

Hinta

48,00 € (sis. alv. 24%)

Kouluttaja

Lars Räihä
Sisustusarkkitehti SIO
Räihä Interiors

Lasse toimii sisustusarkkitehtina oman suunnittelutoimistonsa kautta sekä myös luennoi aktiivisesti alan kursseilla. Lasse on erikoistunut sekä kotien että julkisten tilojen suunnitteluun. Viimeaikaisista projekteista yksi näyttävä esimerkki on Jávri Lodge, pieni boutique-hotelli Saariselällä, Lapissa. Lassella on pitkä kokemus erilaisista projekteista ja hän on ollut mukana mm. Sokos-hotellien kunnostusprojekteissa, suunnitellut ravintoloita ja kahviloita sekä useita koteja. Lassen kiinnostuksen kohteita ovat materiaalit, tekniset ratkaisut ja tietotekniikka. Hän on varsin hyvin perehtynyt markkinoilla oleviin tuotteisiin ja materiaaleihin, joita käytetään rakentamisessa.

”Innostun kaikista eniten, kun kohtaan jonkin oivalluksen, joka ratkaisee asian luovalla tavalla. Pyrin myös omassa suunnittelutyössäni löytämään suunnitteluratkaisuja, jotka tuntuvat tuoreilta ja oivaltavilta. Vaikka työssä joutuu suurimmaksi osaksi soveltamaan valmiita toimintamalleja, on uusien ratkaisujen löytäminen aina yhtä innostavaa.”

Oppitunti