Webinaari: Estetiikan lainalaisuudet, 2.6.2020

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Webinaarissa käydään läpi kultaisen leikkauksen, muotokielen, sommittelun ja väriopin syvemmät perusteet. Webinaari sopii kaikille visuaalisten asioiden kanssa työskenteleville, esimerkiksi visualisteille ja erilaisia tiloja suunnitteleville.

Sisältö:
– estetiikan lainalaisuuksien teoria
– case esimerkkejä tilasuunnittelussa, taiteessa ja visuaalisessa markkinoinnissa

Ajankohta: ti 2.6.2020 klo 13.00-16.00

Hinta: 79 € sis.alv 24%

Kouluttaja: Visualisti-yrittäjä Virve Arvola, Skissi

Visualisti-yrittäjä Virve Arvolalla on rautainen osaaminen, jonka taustalla on monipuolinen asiakaskunta, joka ulottuu pikkuputiikeista isoihin teollisuusyrityksiin. Pitkä kokemus antaa pohjaa ennakoida alan muutoksia vahvalla intuitiolla. Virve ei pelkää haastaa mainonnan rajoja tai mennä niistä reilusti yli. Visuaalinen viestintä on Arvolalle enemmän kuin markkinointia – se on taiteenlaji, jota hän elää ja hengittää kaiken aikaa ja kaikkialla.

Lisätietoja kurssista:

Sähköposti: info(a)ajk-jatkokoulutus.fi
Puh: 050 433 5969

Ilmoittaudu webinaariin lisäämällä se ostoskoriisi:

WEBINAARIPAKETTI:

Osallistu kahteen webinaariin 2.6. ja saat edullisemman pakkettihinnan!